Never give up

Begonnen met Gymjunkies lifestyle plan

Sharing is caring!

Afvallen is niet altijd makkelijk en ik merk dat ook zeker. Na allerlei verschillende ‘diëten’ gevolgd te hebben, toch weer besloten voor weer een andere lifestyle te gaan, Gymjunkies!
Onlangs kwam ik op Instagram Lotte tegen. Lotte volgt al een tijdje het Gymjunkie lifestyle plan, en ik ging mij hier in verdiepen en het sprak me snel aan. De reviews waren positief en ook hier in ben je eigenlijk vrij in wat je wilt eten en dat sprak mij erg aan.

Wat houd het Gymjunkies lifestyle plan in?

Het Gymjunkies lifestyle plan is een plan voor 8 weken. 8 weken lang volg je weekmenu’s, door deze menu’s te volgen verlies je op een gezonde manier vet. Je hebt een complete voedingsschema zodat je gevarieerd en gezond eet. Het Gymjunkies lifestyle plan is voor iedereen. Er zitten wissellijsten bij voor als je iets niet lust, of als je zin hebt om iets anders te eten. Per categorie heb je een wissellijst, daar achter staan de kcal, hierdoor kun je gemakkelijk en snel zien door wat je het kunt vervangen. Ook door de wissellijsten ben je ‘vrij’ in wat je eet en zit je niet ‘vast ‘ aan de voorgeschreven weekmenu’s. Elk weekmenu bestaat uit 6 dagen, bij het Gymjunkies lifestyle plan mag je één dag cheaten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één maaltijd te cheaten op die dag en dan de rest van de dag gezond te kiezen. Je kunt dit plan natuurlijk ook blijven volgen na die 8 weken. Door de wissellijsten kun je dan zelf weekmenu’s maken of de bestaande menu’s opnieuw volgen.

De kosten

De kosten van het Gymjunkies lifestyle plan is éénmalig 37.50 Euro. Voor dit bedrag heb je 8 weekmenu’s en wissellijsten. Ook kun je in een besloten Facebookgroep komen, hierin worden tips en vragen gedeeld ook zul je hier voor en na foto’s zien van mensen die het plan volgen. Op de website van het Gymjunkies lifestyle plan kun je succes verhalen lezen van mensen die vele kilo’s hiermee zijn afgevallen. In de besloten Facebookgroep staat een link, hiermee kun je in de Whatsapp met mensen die dit plan volgen, er wordt van alles gedeeld en je kunt er motivatie uit halen.

Mijn eigen ervaring met Gymjunkies lifestyle plan

Zelf ben ik nu 1.5 week bezig met het plan, en het bevalt mij erg goed. Ik vind het erg fijn dat je kunt wisselen met producten door de wissellijsten die erbij zitten, en dus eet wat je lekker vindt. De besloten Facebookgroep daar word veel gedeeld en zelf zit ik ook in de Whatsapp groep en vind dat heel fijn. Vragen die je hebt worden beantwoord en iedereen motiveert elkaar. Ook zie je bij sommigen dat zelf hun lifestyle plan maken waardoor jezelf ook weer ideeën op doet. In een week tijd ben ik 2.3 kilo afgevallen. Sinds afgelopen maandag houd ik deze week bij op mijn Instagram wat ik op een dag eet.

Voorbeeld dagmenu

Een dagmenu ziet er bij mij zo bijvoorbeeld uit:
Ontbijt : Een Snelle Jelle met boter en 100 gram magere kwark
Tussendoor: Een appel
Lunch: 2 boterhammen met 30+ kaas en een gekookt ei
Tussendoor: 150 gram magere yoghurt
Avondeten: 80 gram gekookte macaroni, 2 opscheplepels spinazie á la creme.
Snack: 150 gram yoghurt met 50 gram blauwe bessen

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.