Asperge

boontjes en aspergerolletjes

Sharing is caring!

De tijd voor asperges begint binnenkort weer, met dit overheerlijke recept eet je de vingers erbij op boontjes en aspergerolletjes. Dit lekkere recept met boontjes en aspergerolletjes staat binnen 20 minuten op tafel en is voldoende voor 4 personen.

Ingrediënten boontjes en aspergerolletjes

– haricots verts boontjes (150 gram)
– aspergertips (100 gram)
– pancetta (8 plakken)

Bereidingswijze boontjes en aspergerolletjes

De oven voorverwarmen op 175 graden. Maak de boontjes schoon en kook ze gedurende 5 minuten.
Voeg de laatste 2 minuten de aspergertips toe. Giet de groenten af en laat ze goed uitlekken.

Verdeel de groenten in 8 gelijke porties. Maak er bundeltjes van en wikkel er een plak pancetta omheen. Vet de ovenschaal in en verdeel de porties erin. Voeg eventueel wat peper toe voor de smaak. Bak de rolletjes gedurende 10 minuten.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.