Broodje visschnitzel

Sharing is caring!

Zelf een broodje met een visschnitzel maken? Dat kun je met dit overheerlijke recept. Het is niet een erg gezond visgerecht, maar als je het zo af en toe eet dan kan het geen kwaad. Dit recept voor een broodje visschnitzel is voldoende voor 4 porties (4 personen). Binnen 25 minuten zet jij een lekker broodje visschnitzel op tafel.

Ingrediënten broodje visschnitzel 

– 320gram pangasiusfilets (8 stuks)
– 30 gram bloem
– 1 ei
– 75 gram paneermeel
– 2 komkommers
– 6 eetlepels appelciderazijn
– 6 eetlepels knoflookmayonaise
–20 gram dille
– 8 bolletjes (brood)

Bereidingswijze broodje visschnitzel 

Zet de frituurpan aan op 180 graden. Strooi de bloem op een bord en klop het ei in een diep bord los en op een ander bordje mag het paneermeel. Haal de visfilets door de bloem en klop het overtollige bloem eraf. Haal de visfilets dan door het ei en paneermeel. Druk het beslag goed aan op de visfilets en leg ze op een bord. Snijd de komkommers met de kaasschaaf in dunne linten.

Meng in een kom de linten komkommers met de appelciderazijn en eventueel wat zout en peper. Meng de knoflookmayonaise in een schaaltje met de dille. Snijd de bolletjes open en besmeer de onderste helft met de dille-knoflookmayonaise. Verdeel dan de komkommerlinten erover en bak de visfilets in de frituurpan gedurende 4 tot 5 minuten goudbruin.

Laat ze goed uitlekken op een keukenpapiertje en leg ze op de komkommerlinten. Leg de bovenste helft van het bolletje erop en steek de tapasprikker erin. Leg voor de sier eventueel nog wat komkommerlinten los op het bord erbij.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.