sport

Wat is Fitchannel?

De laatste tijd hoor ik veel over Fitchannel, ik werd nieuwsgierig en ben gaan kijken wat het precies is. Met Fitchannel kun je heerlijk thuis sporten. En aangezien ik hier wel van ben, ben ik lid geworden. Je kunt bijvoorbeeld boksen en dit word je geleerd door Remy de bekende bokser.

Doordat je gegevens in moet vullen zoals je huidige gewicht en wat je wilt afvallen, krijg je hierdoor een trainingsniveau dat bij jou past. Ook krijg je voedingsschema’s waardoor je in combinatie met sporten goed zult afvallen. Zelf gebruik ik alleen het sportprogramma en houd ik me verder aan Weight Watchers. Soms wel handig voor inspiratie.

Bij Fitchannel volg ik 3 verschillende coaches, Remy (boksen), Carlos ( traint heel je lichaam) en yoga (is met verschillende personen).

Mijn ervaring met Fitchannel

Remy (boksen)
Het is een goed vol te houden programma en dit programma volg ik 3 keer in de week.
Je werkt aan je buikspieren, bilspieren en je armen , hier werk je aan door te boksen. Ook ga je andere oefeningen doen het is niet alleen maar boksen. Na elke les voel ik me voldaan en je voelt de volgende dag ook echt dat je goed getraind hebt.

Carlos (Cardio training)
De lessen van Carlos vind ik pittiger dan die van Remy. Bij de lessen van Carlos train je heel het lichaam. Carlos volg ik ook 3 keer in de week omdat ik eerst een les van Remy doe en daarna nog een les van Carlos volg. Deze lessen van Carlos zijn pittig maar wel fijn om te doen. Ik vind het vooral fijn dat je heel je lichaam traint en dat het wat meer uithoudingsvermogen van je vraagt.

Yoga
Yoga lessen vind ik heerlijk als ik niet lekker in mijn vel zit. Ook vind ik yoga lekker om te doen als ik een hele drukke dag gehad heb. Ik word er heel rustig van en ontspannen.
Ze leggen alles goed uit hoe je een bepaalde houding moet doen en waarom je iets moet doen.
Al met al raad ik iedereen aan die van thuis sporten houd, om Fitchannel te nemen. Ik ben erg blij dat ik lid ben geworden van Fitchannel en heerlijk thuis kan sporten. Je hebt ook eigenlijk geen sportmateriaal nodig. Alleen een sport matje vind ik wel handig, op de grond is het anders te hard.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.