Griekse yoghurt broodjes

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • vloeibare zoetstof 0% (naar smaak)
  • 100 gram Griekse yoghurt

Bereiding

Scheid het eigeel van het eiwit. Klop het eiwit met zoetstof stijf , en klop het eigeel met de Griekse yoghurt tot een egale massa. Schep beide mengsels door elkaar, rustig, niet kloppen.
Met een lepel leg je hoopjes op de bakplaat (met bakpapier). Bak het op 160 graden, ongeveer 20 minuten.

Serveertip; Lekker met verse aardbeien en slagroom!

Wanneer je de zoetstof vervangt door kruiden, dan kun je er hartige broodjes van maken.

Eetsmakelijk

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.