Yvanka blog gevoel | afvallen

Hoe gaat het met afvallen?

Vanaf november 2018 ben ik begonnen met Weight Watchers. Inmiddels ben ik 8,9 kilo afgevallen! en het afvallen voelt heerlijk.

Voor de mensen die mijn verhaal hebben gelezen weten wat ik allemaal geprobeerd heb om af te vallen. Ik ben ook heel erg blij dat ik Weight Watchers heb ontdekt en het ook ECHT werkt!

Vanaf het begin heb ik helemaal geen honger gevoel gehad. Wat ik geleerd heb van Weight Watchers is alles afwegen. Ik dacht vaak wel een kleine portie te hebben, maar als je dan gaat afwegen zie je toch dat je nog wel een wat grotere portie had. Gelukkig kan ik nog wel steeds snaaien wat ik altijd graag doe in het weekend. Nu maak ik gezondere keuzes en niet minder lekker.

Wat ik bijvoorbeeld nu maak is runderrookvlees met een ei, komkommer met light brie of kip gemaakt met crispy chicken.

Voordat ik begon met afvallen dacht ik vaak als ik dan toch al slecht bezig ben met ongezonde producten te nemen kan bijvoorbeeld dat gebakje er ook nog wel bij. Die tijd is helemaal voorbij bij mij. Ik neem nu bewust op verjaardagen Of een gebakje Of wat hapjes. En niet meer EN , EN.

Met Weight Watchers heb ik nog nooit het gevoel gehad dat ik echt op een dieet zit. Dat komt omdat je eigenlijk alles gewoon mag eten , alleen moet je bewuste keuzes gaan maken. En je af en toe lekker laten gaan kan ook best wel. Doordat ik nu afval blijft mijn motivatie ook heel hoog. Ik merk echt wat het met mij doet. Nu ik best veel kilo’s kwijt ben moest er natuurlijk ook geshopt worden. En dat ik gewoon nu een maat kleiner aan kan en alles zit gewoon mooier. Kleding die wat strakker zitten tekenen nu veel minder als voorheen. Als ik nu voor de spiegel sta zie ik aan mezelf dat ik mij mooier ga vinden en dat kleding ook leuk staat.

Ik weeg mij altijd op zaterdagochtend en als ik dan weer zie dat ik afgevallen ben, kan mijn dag ook echt niet meer stuk. Soms komt het ook voor dat ik niets ben afgevallen, maar ook niet ben aangekomen. Ook dat accepteer ik en dat zal misschien wel vaker voorkomen.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.