Kaiserbroodjes met ei en ham

Kaiserbroodjes met ei en ham

Sharing is caring!

Dit keer een lekker recept voor de lunch of ontbijt, kaiserbroodjes met ei en ham.
Het recept dat we hier beschrijven is voldoende voor 4 personen. Het lunch/ontbijt gerecht is in ongeveer 35 minuten te bereiden, waarbij de broodjes 25 minuten in de oven moeten staan.

Ingrediënten kaiserbroodjes met ei en ham

  • 4 (afbak)kaiserbroodjes
  • 100 gram dunne gegrilde beenham
  • 4 eieren
  • 1/2 bakje bieslook

Bereiding kaiserbroodjes met ei en ham

Verwarm de oven voor op 160 graden. Snijd in de tussentijd de bovenkant van de kaiserbroodjes en hol de broodjes uit. Wel moet je ervoor zorgen dat de zijkanten we sterk genoeg blijven en niet inzakken. Wist je dat je Italiaanse bollen of kaiserbroodjes ook kunt gebruiken als soepkom?
Plaats de broodjes op een bakplaat en bekleed nu de binnenkant met ham. Breek een ei in ieder broodje.

Plaats de broodjes gevuld met ei en ham ongeveer 25 minuten in de oven. De broodjes zijn goed als het eiwit volledig is gestold, het eigeel hoeft nog niet volledig gestold te zijn. Bestrooi tot slot de broodjes met een beetje bieslook.

Tip:
Vervang de ham eens voor bacon of ontbijtspek.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.