Kip tandoori met bloemkool

Kip tandoori met bloemkool

Sharing is caring!

Ben je een liefhebber van Indiase gerechten? Dan is deze kip tandoori met bloemkool iets voor jou! De kip tandoori met bloemkool is binnen 25 minuten te bereiden en voldoende voor 4 personen. Hierdoor kun je dit lekkere gerecht ook eten wanneer je weinig tijd hebt.

Ingrediënten kip tandoori met bloemkool

– 1 bloemkool
– 125 milliliter crème fraîche
– 300 milliliter water
– 300 gram kipfilet
– 1 pak Knorr wereldgerecht kip tandoori
– Olijfolie

Bereiding kip tandoori met bloemkool

Snijd de kipfilet in stukjes en daarna de bloemkool in stukjes snijden.

Haal de zakjes uit de verpakking van de wereldgerecht kip tandoori  en pak het zakje marinade. Meng het zakje marinade met 2 eetlepels olie. Doe de kipstukjes erbij en laat het ongeveer 9 minuten staan.

Breng de rijst met 500 ml water aan de kook. Roer het goed door en zet het op laag vuur gedurende 20 minuten droog koken. Bak de gemarineerde kipfilet gaar en kook de bloemkool stukjes gedurende 5 minuten.

Voeg 300 ml water en het zakje saus toe aan de kip en roer goed door. Voeg de bloemkool stukjes toe en breng het aan de kook. Laat het een paar minuten doorkoken. Als laatste voeg je de crème fraîche toe en verwarm het 1 minuut mee.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.