komkommer met brie

Komkommer met 60+ Brie

Sharing is caring!

In deze blog een snack met komkommer met brie beschreven. Ook als je gezond eet mag je af en toe snacken, zolang de snack maar verantwoord is. Ook is het best toegestaan om eens in de week een schaaltje met noten te nuttigen. In noten zitten goede vetten die het lichaam nodig heeft.

60+ Brie met komkommer

Brie met komkommer is een erg lekkere, gezonde en frisse variant op het alom bekende kaas met komkommer, daarnaast is brie lichter verteerbaar dan normale kaas. Dit maakt de brie niet meteen gezond, maar het is wel een lekkere vervanger voor slechtere of vettere snacks. Ook voor deze snack geldt dat je er niet teveel van moet eten maar slechts een klein beetje op zijn tijd. Geniet maar doe het met mate!

Bereiding brie met komkommer

Snijd de brie in dunne repen en doe ditzelfde met de komkommer, leg vervolgens een plakje brie bovenop de komkommer. Herhaal dit proces totdat je het gewenste aantal hebt bereikt. Serveer de brie met komkommer op een schaal en strooi hier eventueel nog wat versgemalen zwarte peper overheen voor de smaak.

Tip: Je kunt ook de versgemalen zwarte peper vervangen voor honing, dan krijg je een zoetere variant. Voor een meer hartige variant met brie en komkommer kan een halve walnoot als vervanging voor de zwarte peper ook erg lekker zijn

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.