Mexicaanse ovenschotel

Eens een lekkere ovenschotel proberen? Bereid eens de Mexicaanse ovenschotel met gehakt, bonen en tortillachips. Een lekker en feestelijk gerecht uit Mexico.
Het recept is voldoende voor 4 personen en in ongeveer 35 minuten staat deze lekkere ovenschotel op tafel.

Ingrediënten

500 gram rundergehakt
1 pak Mexicaanse gehaktkruiden albondigas 
1 blik witte bonen in tomatensaus
600 gram Mexicaanse wokgroenten
80 gram cheddar kaas
150 gram tortillachips naturel

Bereiding Mexicaanse ovenschotel

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng het gehakt met de Mexicaanse kruidenmix en ½ zakje zout uit de verpakking. Maak er 16 ballen van. Meng de bonen, wokgroenten en saus voor de salsa uit de verpakking.  Schep het in de ovenschaal en leg de gehaktballen erin. Bak het gedurende 15 minuten gaar. Rasp de kaas en verdeel de tortillachips en de kaas over de schotel en bak het nog 8 minuten in de oven tot dat kaas gesmolten is. Serveer de Mexicaanse ovenschotel met wat guacamole.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.