Mexicaanse taco's

Mexicaanse taco’s

Sharing is caring!

Dit keer delen we een Mexicaanse recept met je, de Mexicaanse taco’s. Waarschijnlijk heb je ze al eens gehad uit een pakket van Knorr wereldgerechten, echter kun je ze ook prima zelf maken. In dit artikel geven we je de ingrediënten die je hiervoor nodig hebt. Het recept voor Mexicaanse taco’s is voldoende voor 4 personen en het gerecht is in ongeveer 20 minuten te bereiden.

Ingrediënten Mexicaanse taco’s

500 gram rundergehakt
1 eetlepel zonnebloemolie
1 ui
2 teentjes knoflook
2 theelepels chilipoeder
2 theelepels gemalen komijn
mespuntje paprikapoeder
versgemalen peper en zeezout
6 taco’s
reepjes ijsbergsla
125 milliliter zure room
6 eetlepels geraspte kaas
Tacosaus

Bereidingswijze Mexicaanse taco’s

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak het gehakt in de hete olie. En rul het gehakt. Snipper de ui en bak deze 2 minuten mee met het gehakt. Voeg de geperste teentjes knoflook toe en de kruiden.

Leg de tacoschelpen met de open kant naar boven op het bakpapier en bak ze in 3 minuten in de oven. Haal ze uit de oven en schep in iedere schelp een paar eetlepels van het gehaktmengsel. Verdeel er reepjes sla, toefje zure  room en geraspte kaas  over. Serveer de tacosaus er apart bij.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.