Pannenkoeken met Nutella chocoladepasta is een variant op een lekkere en zoete pannenkoek. Een naturel pannenkoek is erg lekker, alleen kan het wat saai gaan worden om enkel en normale pannenkoek te gaan eten. Echter wel gebaseerd op de naturel pannenkoek. De Nutella chocoladepasta smeer je er na afloop namelijk overheen. In veel zuid Europese landen gebruiken ze dit recept ook wel in combinatie met crepes.
Ingrediënten voor de naturel pannenkoek
- 1 pak pannenkoekenmix
- 2 eieren
- 800 milliliter melk
Beslag maken voor naturel pannenkoeken
Pak een grote kom en doe hier de inhoud van het pak met pannenkoekmix is, voeg eerst 1 ei toe en voeg een scheut melk toe. Nu is het tijd om te mixen. Stop even met mixen en voeg het tweede ei en de overige melk toe. Mix dit geheel weer goed door elkaar heen totdat je een glad beslag krijgt.
Pannenkoek met Nutella chocoladepasta
Wanneer je de naturel pannenkoek serveert op een bord smeer je een lekker laagje Nutella chocoladepasta overheen. Een erg lekkere afwisseling op de naturel pannenkoek, net zoals de pannenkoek met ananas.