Pasta carbonara met spinazie en tonijn

Pasta carbonara met spinazie en tonijn

Sharing is caring!

Dit keer hebben we een gerecht voor liefhebbers van pasta- en visgerechten, namelijk pasta carbonara met spinazie en tonijn. Het recept voor deze pasta is voldoende voor 4 personen en in circa 25 minuten te bereiden. Dit maakt dat pasta carbonara met spinazie en tonijn een perfect recept om doordeweeks te maken.

Ingrediënten pasta carbonara met spinazie en tonijn

– 350 gram pastaschelpjes
– 2 eetlepels pijnboompitten
– 1 gesnipperde ui
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 zak bladspinazie 
– 2 blikjes tonijnmoot
– 1 bakje pastasaus carbonara

Bereiding pasta carbonara met spinazie en tonijn

Kook de pasta volgens de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter. Rooster de pijnboompitten 1 minuut.

Laat ze afkoelen op een bord. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 minuut. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen.

Voeg de pastasaus en tonijn toe en verwarm nog 2 minuten. Breng het op smaak met peper. Giet de pasta af. Verdeel over 4 borden en schep er de spinazie met tonijn op. Bestrooi het met de pijnboompitten.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.