pittige garnalen

Pittige garnalen

Sharing is caring!

Wanneer je dol bent op garnalen dan is dit recept een ideaal gerecht om eens uit te proberen, pittige garnalen. Het recept dat we schrijven is voldoende voor 10 garnalen. De bereidingstijd is ook snel binnen 10 minuten kun je genieten van de lekkerste pittige garnalen.

Ingrediënten pittige garnalen

– citroenmayonaise
– chilisaus
– arachideolie
– 10 krokante garnalen

Bereiding pittige garnalen

Meng 1 eetlepel chilisaus met 2 eetlepels citroenmayonaise. Verhit 500 milliliter arachideolie 180 graden en frituur de garnalen per 3 stuks ongeveer in 3 tot 4 minuten goudbruin. Laat ze goed op een keukenpapier uitlekken. Vul ondertussen in een glaasje een klein beetje chilisaus onderin en leg daarop de uitgelekte garnalen.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.