Roerbaknoedels met gamba’s

Roerbaknoedels met gamba’s

Sharing is caring!

Dit keer een Oosters gerecht met roerbaknoedels en Gamba’s. Het gerecht is zoals de meeste Oosterse gerechten snel te bereiden en het is voldoende voor 4 personen.

Ingrediënten roerbaknoedels met gamba’s 

2 pakjes Maggi roerbaknoedels kip kerrie 
600 gram snijbonen in schuine stukjes gesneden 
400 gram gepelde gamba’s 
2 eetlepels verse bieslook (fijn gehakt) 
2 eetlepels zonnebloemolie

Bereiding roerbaknoedels met gamba’s

Kook de snijbonen in 4 minuten kort voor. Verhit de olie in een grote koekenpan of wok. Roerbak de snijbonen in 3 minuten op hoog vuur. Voeg de gamba’s toe en bak deze 4 minuten mee. Maak de mix aan volgens de verpakking. En doe dit dan in de koekenpan of wok. Voeg tot slot de noedels toe en laat deze al roerend zacht worden in de saus, het duurt ongeveer 3 minuten voor al het vocht door de noedels is opgenomen. Bestrooi het met bieslook.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.