Smoothie met meloen en banaan

Smoothie met meloen en banaan

Ditmaal delen we met jullie een lekker smoothierecept om een een lekkere frisse smoothie met meloen en banaan te maken. Het maken van een smoothie gaat het eenvoudigst in een blender of een speciaal daarvoor gemaakte smoothiemaker.

Het lekkerst is de smoothie wanneer je alle ingrediënten zo door elkaar gemixt hebt zodat er een vlak en glad geheel is ontstaan, vervolgens zet je de smoothie een klein uurtje koud weg in de koelkast. Lees verder om het recept voor de smoothie met meloen en banaan te bekijken.

Ingrediënten smoothie met meloen en banaan

– 65 milliliter melk
– 1/3 banaan
– 120 gram ontpitte watermeloen
– 120 gram ontpitte cantaloupemeloen
– 125 milliliter yoghurt
– 1 theelepel honing
– 3 ijsklontjes

Bereidingswijze smoothie met meloen en banaan

Snijd de stukken meloen in parten, zodat het gemakkelijk in de blender past. Voeg daarbij de banaan toe en laat de blender even draaien, zodat alles fijn gemalen wordt. Voeg nu de yoghurt, melk, honing en ijsklontjes toe en laat nogmaals de blender draaien. Blender zolang totdat alle ingrediënten goed door elkaar gemengd zijn en er een glad geheel ontstaat.
Giet de smoothie in een groot (smoothie)glas en leg een blokje meloen bovenop de smoothie, serveer het met 2 dikke rietjes en een parapluutje.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.