Starten met Sonja Bakker

Waarom gestopt met Weight Watchers?

Ik ben een aantal maanden geleden begonnen met Weight Watchers, en het beviel me goed.
Doordat je zelf mag/kan bepalen wat je gaat eten ben je enorm vrij hierin. Je zit niet vast aan bepaalde menu’s waar je je aan moet houden. Het nadeel wat ik hiervan vind is dat je heel goed moet kijken naar het aantal punten van de gerechten. Er gaat best veel tijd zitten in het plannen van de maaltijden op een dag.

Het afvallen bleef erg langzaam gaan. Soms nog geen 0.5 kilo in de 2 weken terwijl ik altijd binnen mijn punten bleef, en echt gevarieerd at. De centimeters gingen er gelukkig ook nog wel af maar ook minimaal.
Soms gebruikte ik ook de extra punten maar dit veranderde ook niets aan mijn kilo’s en/of centimeters.

Starten met Sonja Bakker

Heel lang geleden heb ik Sonja Bakker gevolgd en dacht erover na om dit weer eens te proberen. Dit heb ik 2 weken gedaan in combinatie met Weight Watchers en dit ging goed, viel de eerste week 1 kilo af en de tweede week 1 kilo. Sonja Zelf heb ik het idee dat mijn menu’s die ik zelf samen stel niet goed genoeg zijn om af te vallen ondanks ik binnen mijn punten blijf met Weight Watchers. Vind het dan ook zonde om nog steeds te betalen voor iets wat niet bij mijn verwachtingen past. Besloten om te starten met Sonja Bakker, vanaf morgen 16 december start ik volledig met Sonja Bakker. Ik begin met Sonja Bakker haar nieuwste boek Bella Italia deel 2.

Op mijn Instagram yvankashealtyfoodlife deel ik nu mijn strijd tegen de kilo’s met behulp van Sonja Bakker.
Ook komen hier nog lekkere gerechten voorbij en deel ik mijn dag wat ik eet.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.