Wrap met sperziebonen, kip en ananas

Wrap met sperziebonen, kip en ananas

Sharing is caring!

Wrap met sperziebonen, kip en ananas is een ovengerecht dat ook nog eens snel te bereiden is. Het is een fris en zomers dinergerecht.

Ingrediënten Wrap met sperziebonen , kip en ananas

– 3 grote kipfilets
– 300 gram sperziebonen of haricots verts
– 4 schijven ananas
– 4 wraps
– geraspte kaas ( als optie)
– olijfolie

Bereiding – Wrap met sperziebonen, kip en ananas

De bereidingstijd voor het gerecht is circa 20 minuten.
Zet de oven op een temperatuur van 180 graden en laat deze vervolgens opwarmen terwijl de andere ingrediënten gereed worden gemaakt.
Snijdt de kipfilet in kleine reepjes of stukjes, en bak deze vervolgens in een paar minuten goudbruin in een beetje olijfolie.

Punt de sperziebonen en snijd deze door (zodat er kleine stukjes sperziebonen overblijven). Kook de sperziebonen in een paar minuten beetgaar. Snijd de ananas in kleine stukjes en voeg deze bij de sperziebonen.

Neem vervolgens een wrap en vul deze met de kipfiletreepjes, sperziebonen en ananas, eventueel kun je hier ook al wat geraspte kaas toevoegen.

Vouw de wrap dicht en bestrooi deze met wat geraspte kaas.
Leg tot slot de wrap circa 5 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveer de wrap met wat guacamole of wat chilisaus.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.