Dit lekkere wrapgerecht met kip en salade is altijd lekker en eenvoudig te bereiden. Binnen 15 minuten kun je genieten van dit overheerlijke gerecht. Het recept dat hier besproken wordt voor wraps met kip en salade is voldoende voor 4 personen. Een ideaal gerecht wanneer je weinig tijd hebt om te koken!
Ingrediënten wraps met kip en salade
- 1 eetlepel olijfolie
- 200 gram kipfilet
- 168 gram wraps met een twist Amerikaanse bbq (pakje, maggi)
- 125 gram verse ananasstukjes
- 1 kleine rode ui
- 150 gram gesneden rode kool
- 1 krop babyromainesla
- 1 blikje (70 gram) tomatenpuree
Bereidingswijze wraps met kip en salade
Snijd de kipfilet in repen. Bak ze in de olijfolie in ongeveer 5 minuten gaar.
Meng ondertussen de kruidenmix uit het pakje van de wraps met 100 ml water (roer en los met een vork) en voeg het toe. Laat dit nog gedurende 5 minuten verwarmen.
Snijd ondertussen de ui in hele kleine stukjes en meng de ui en de ananasstukjes door de rode kool. Voeg eventueel zout en peper toe voor de smaak. Haal de blaadjes van de krop sla los. Meng de kruiden voor de dipsaus uit het pakje van de wraps met de tomatenpuree en 4 eetlepels water. Verwarm de wraps volgens aanwijzingen op de verpakking. Beleg de wraps met wat blaadjes sla, de rodekoolsalade en kip. Serveer de dipsaus erbij.