Wraptaart

Wraptaart

Sharing is caring!

In deze blog gaan we een recept voor een wraptaart met je delen. Een wraptaart is een ovengerecht en eigenlijk te vergelijken met een lasagne. Echter gebruik je in plaats van lasagnebladen wraps, je bouwt als het ware de ovenschotel op met laagjes. Her recept voor de wraptaart die we hieronder beschrijven is voldoende voor 4 personen. De bereiding is ongeveer 40 minuten, waarvan 30 minuten oventijd. Het gerecht is dus snel te bereiden.

Ingrediënten wraptaart

  • 4 wraps
  • 250 gram geraspte kaas (30+)
  • Pond (500 gram) mager rundergehakt
  • 1,5 potje milde tacosaus
  • 1 ui
  • 2 paprika’s
  • 0,5 courgette
  • Italiaanse kruiden

Bereiding wraptaart

Snijdt de courgette, ui en paprika in kleine blokjes. Bak in de tussentijd met de Italiaanse kruiden het gehakt bruin, meng vervolgens de courgette, ui en paprika hierdoor en laat het een paar minuten meebakken. Pak nu een grote ovenschaal en leg hier 1 wrap op de bodem. Smeer deze wrap in met tacosaus, nu een laag groente/gehakt mengsel. Hier bovenop leg je opnieuw een wrap en herhaal je proces opnieuw. De laatste wrap smeer je in met tacosaus en dan de geraspte kaas. Het geheel plaats je vervolgens 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

WAARSCHIJNLIJK VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.